CONSTRUIM CU MEGASTROI!

„MEGASTROI” realizează produse pentru întregul ciclu de lucrări de construcție la cheie: de la fundație până la acoperiș.

Activitatea profesională a specialiștilor companiei de a satisface cele mai înalte cerințe pe piata materialelor de constructii.

Este axat pe actualizarea permanentă și extinderea gamei de produse. Specialiștii companiei efectueaza monitorizarea sistematică a cele mai recente tendințe și inovații în construcții, care permite în timp util să se orienteze producția și furnizarea de cele mai moderne și mai căutate materiale.

Grupul de companii „MEGASTROI” este cel mai mare importator de cărbune din Moldova.

Compania „MEGASTROI” întotdeauna confirmă stabilitatea și strategia aleasă și în întregime de dorința de a apăra principiul de bază al companiei — de a fi pentru clienții noștri un furnizor de încredere, care asigură continuitatea și regularitatea livrărilor, strict îndeplinesc obligațiile contractuale contrar oricăror fluctuațiile mediului de piață.

«MEGASTROI» livrează în întreaga gamă de branduri de cărbune în orice punct al Moldovei, și anume:

AO-АНТРАЦИТ

АМ-ОРЕШЕК

АС-СЕМЕЧКА
антрацит 25-50 антрацит 13-25 антрацит 6-13

Largă de comerț și de asezare rețea vă permite să livreze materiale in cel mai scurt și strict termenele convenite. Livrarea de materiale direct pe teren de construcție permite companiilor de a reduce costurile legate de depozitarea de materiale pe stoc.